El Nàstic surt escaldat de Las Palmas (4-0)

El Nàstic de Tarragona ha caigut golejat davant la UD Las Palmas per 4 gols a 0 en un partit marcat per la injusta expulsió de César Arzo en el tram final de la primera part.

El conjunt tarragoní ha saltat a la gespa del Gran Canària amb un plantejament sòlid i sense renunciar a res. La consigna de Gordillo era clara, defensar i atacar tots junts. Tot i que no ha gaudit de la possessió de la pilota, sí que ha lligat en curt als atacants del conjunt local i també ha realitzat dues aproximacions a l’àrea de Raúl Fernández.

La gran actuació defensiva del Nàstic s’ha ensorrat quan el col·legiat ha expulsat injustament a César Arzo, després de derrocar Rubén Castro. Els grana s’han quedat amb deu jugadors i Gordillo ha hagut de renunciar a un atacant com Luis Suárez per introduir Mohamed Djetei. Pocs minuts després, Castro ha fet l’1 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans.

En la segona part, l’equip ha intentat defensar de la mateixa manera que la primera part, però el pas dels minuts i el segon gol de David Timor ha acabat d’ensorrar l’equip. Després, Rubén Castro i Álvaro Lemos han completat la golejada.

Amb aquest resultat, el Nàstic se situa en la darrera posició de LaLiga123 per la diferència de gols amb el Córdoba i l’Osasuna. En el següent compromís, els grana rebran al conjunt navarrès en una nova oportunitat per sumar la primera victòria. El partit es jugarà el pròxim dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi.