El Tartiere frena l’embranzida grana

El Nàstic de Tarragona ha perdut en la seva visita al Nuevo Carlos Tartiere per 2 a 0 contra un Real Oviedo que ha estat molt més efectiu de cara a barraca, mentre que els grana s’han topat amb els pals i un inspiradíssim Nereo Champagne.

Els primers 45 minuts han fet molt llargs, perquè els dos equips s’han mostrat espessos amb i sense pilota. El Nàstic ha cedit la possessió de la pilota a l’Oviedo, que s’ha topat amb una muralla grana infranquejable, i ho ha fiat tot al contraatac. El resultat ha estat que cap dels dos equips ha creat perill davant la porteria contrària. Només els grana han posat a prova Champagne en l’últim minut amb un xut des de la frontal de Luis Suárez i un remat de cap de Fali.

L’Oviedo ha decantat la balança a l’inici de la segona part amb un remat de Joselu dins de l’àrea. El gol ha fet que el Nàstic hagi avançat les línies per cercar l’empat. Imanol García i Fabián Noguera han tingut l’oportunitat d’igualar el marcador, però el primer s’ha topat amb Champagne i el segon amb el travesser.

Quan millor estava l’equip tarragoní, els asturians han fet el 2 a 0 en una acció a pilota aturada on Ibrahima Baldé ha rematat la pilota al fons de la xarxa i ha sentenciat el partit. Els grana finalitzen la jornada a 8 punts de la permanència, una diferència que intentaran reduir el pròxim diumenge conta el Màlaga.