El TGN Bàsquet cau a Balaguer i perd el lideratge

El Tarragona Bàsquet cau a Balaguer i perd el lideratge de Primera Catalana que passa ara a mans del Reus Ploms. El conjunt tarragoní va patir un dolent segon quart que va culminar amb una remuntada que no van poder amarrar.

El partit començava igualat entre els dos conjunts amb un Balaguer jugant de manera eficaç i amb jugades senzilles anotant amb facilitat. Al TGN Bàsquet li va costar més. Les liles van acabar perdent el ritme abans de passar per vestuaris i van marxar 9 punts per sota.

El descans va canviar la dinàmica del partit i l’equip tarragoní va provar una defensa en zona dificultant el joc interior de les locals. S’escurçaven les distàncies i les liles van posar-se per davant quan quedaven poc més de 5 minuts pel final del partit. Però aquests partits, si no s’amarren es perden i amb dos triples consecutius de les locals, el marcador es va tornar a obrir a falta de dos minuts, cosa que va fer impossible la victòria.

Les liles comencen l’any 2020 amb derrota i cedint el lideratge en solitari a les reusenques del Ploms que van guanyar a Viladecans per 47-72. Ara el TGN Bàsquet rebrà la visita del Sabadell, equip que lluita per la permanència a falta de la segona volta de competició.