El TGN Bàsquet referma el bon estat de forma

El TGN Bàsquet segueix amb les bones sensacions i referma el seu bon estat de forma en guanyar per 40-73 al Vedruna Carme Sabadell, un dels equips de la part baixa de la taula. Les tarragonines han fet un partit rodó tant en defensa com en atac, i el rebot ha sigut un altre dels elements claus.

Les liles han dominat des de l’inici gràcies als punts des del perímetre. Dos triples de Laura Pascual, que ha acabat amb 20 punts, han obert una escletxa que ha sigut un punt d’inflexió per començar a dominar l’enfrontament. El tàndem Pascual i Núria Vilamajor, soberbia amb 16 punts i 4 de 6 en triples, ha posat les de Víctor Neila duplicant en l’electrònic a les sabadellenques per 21 a 42.

El pas per vestuaris ha fet que les locals pugessin el nivell defensiu, tot i que la renda s’ha anat ampliant poc a poc. Les liles també han baixat el nivell anotador des del triple, però els 30 punts d’avantatge al minut 35 de partit ja deixaven un clar guanyador amb una màxima diferència que s’ha produït als darrers minuts.

Amb aquesta victòria, el TGN Bàsquet s’acomoda a la zona d’ascens a Copa Catalunya després que el Terrassa i el Cornellà perdessin els seus respectius partits de lliga. Tot i així, les liles segueixen empatades amb el conjunt reusenc del Reus Ploms, qui va guanyar a la Unió Esportiva Sant Cugat.