Home Cròniques Els Reis Mags d’Orient, a punt per arribar a Tarragona

Els Reis Mags d’Orient, a punt per arribar a Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Els Reis Mags d’Orient ho tenen tot a punt per recórrer aquest dissabte els carrers de Tarragona. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al Serrallo als volts de les 18 hores i iniciaran el recorregut cap a la plaça de la Font de la ciutat a les 19 hores.

Els tres reis passaran pel carrer Reial, plaça dels Carros, carrer d’Apodaca, Mitja Lluna, carrer de la Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer Sant Agustí i Portalet, fins a la plaça La Font, on el batlle Josep Fèlix Ballesteros els farà entrega de les claus de la ciutat.

La Cavalcada de Reis de Tarragona està formada per disset carrosses i compta amb la participació de 280 persones, a les quals cal afegir 200 persones més entre voluntaris, Brigada Municipal, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Neteja i seguretat, entre d’altres.

Durant el recorregut de la cavalcada es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten, aptes per a persones celíaques. Els reis Mags repartiran regals durant tota la matinada, i l’endemà, visitaran diverses residències, hospitals i centres d’acollida de la ciutat.

PUBLICITAT