Home Cròniques Els Xiquets s’estrenen amb la gamma alta de 7

Els Xiquets s’estrenen amb la gamma alta de 7

Compartir
PUBLICITAT

 Inici de temporada de rodatge d’estructures de gamma alta de 7 pels Xiquets de Tarragona. El primer castell de la diada d’inici de campanya dels matalassers ha estat el 5 de 7. El 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7 han tancat la primera actuació dels del carrer Santa Anna amb Oriol Peiró que s’estrena com a cap de colla dels de la camisa ratllada.

Els Xiquets no han actuat sols a la plaça del Rei. Al seu costat també hi eren la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus. Els de la camisa rosada han optat per bastir els dos castells bàsics de 8, el 3 de 8 i el 4 de 8, i acompanyar-lo d’una estructura composta, com és el 9 de 7, construcció útil per rodar castellers al tronc.

Per part dels Xiquets de Reus, els del Baix Camp s’han anotat 2 de 7 i el 4 de 7, i l’han acompanyat aquesta actuació amb l’estrena del 3 de 8, el primer castell de vuit pisos de la temporada pels de la camisa avellana.

A plaça també hi havia de ser els Nois de la Torre. Malauradament els torrencs van comunicar via Twitter que no podrien ser presents a l’actuació per les baixes patides en una caiguda durant l’assaig de divendres.

PUBLICITAT