Home Cròniques Esports Emilio Tizón i Helena Florentí s’imposen en el triatló de Tarragona

Emilio Tizón i Helena Florentí s’imposen en el triatló de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

El Moll de Costa ha acollit la tarda d’aquest dissabte el Triatló 2019 de Tarragona. La prova de natació a les aigües del Port de Tarragona, posterior bicicletada i, finalment, cursa a peu.

De la mà de Running Solutions, els triatlons de Tarragona, Cambrils i Hospitalet de l’Infant s’han unificat en el circuit “Just Tri by freshwave”.  El primer a disputar-se ha estat a Tarragona. Cada esdeveniment ha comptat amb les distàncies olímpica, sprint i supersprint.

En la categoria principal, l’olímpica, el campió de la general ha estat Emilio Tizón amb un temps d’una hora i 54 minuts, seguit de Rafael San José i Joseba Arana, que han arribat dos minuts més tard i amb molt poca diferència entre ells. En categoria femenina, la campiona ha estat Helena Florentí amb un temps de dues hores i 15 minuts. La segona, Andrea Medrano amb dues hores i 24 minuts; a pocs segons, Laura Domínguez.

En la categoria sprint el líder de la general ha estat Juan González amb una hora i 3 minuts. En la femenina s’ha imposat Laura López amb una hora i 18 minuts. Finalment, en supersprint, Cesc Llauradó ha vençut en la general acabant el circuit en 30 minuts, i Sònia Farré ha estat la guanyadora en categoria femenina amb un temps de 44 minuts.

El 9 de juny i l’1 de setembre es disputaran els respectius triatlons a Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant.

PUBLICITAT