Home Cròniques En Comú Podem aprova obrir negociacions amb la CUP

En Comú Podem aprova obrir negociacions amb la CUP

Compartir
PUBLICITAT

En Comú Podem Tarragona negociarà amb la CUP la seva entrada al govern de l’Ajuntament de Tarragona, prenent com a base l’acord de govern ja signat amb ERC. Així ho han aprovat els comuns en una assemblea  la tarda d’aquest dijous.

Els regidors del partit han explicat la reunió mantinguda i el document de 56 punts lliurat per la CUP i, posteriorment, la proposta ha estat aprovada per 27 vots a favor, 7 vots en contra i una abstenció.

Des del partit asseguren que “en el debat ha primat el respecte i l’expressió plural dels diferents posicionaments”. Un dels principals arguments, segons els comuns, per defensar la possibilitat d’aquest nou soci de govern ha estat la gran càrrega de feina actual de les regidores i regidors. D’altra banda, en els arguments contraris, ha estat protagonista la idea de preservar unes polítiques realment municipalistes i sense un gran component simbòlic en torn al procés independentista.

A banda, en l’assemblea els dos regidors d’En Comú Podem han valorat els primers dies de govern, han compartit amb la militància l’organització del grup municipal així com els nomenaments en les empreses municipals.

D’altra banda, s’han aprovat les normes internes de funcionament i s’ha aprovat la composició de la Comissió de Coordinació. 

PUBLICITAT
Compartir