Home Cròniques Esports Enrique Martín: “Diumenge comença una nova lliga per a nosaltres”

Enrique Martín: “Diumenge comença una nova lliga per a nosaltres”

Compartir
PUBLICITAT

La cita de diumenge al Nou Estadi és més que transcendent pel Nàstic de Tarragona. La visita del Córdoba és clau per les aspiracions granes a Segona, i també pels futbolistes que decideixin acceptar la proposta esportiva del club.

Enrique Martín ha encetat l’any a la sala de premsa explicant que els jugadors han captat el seu desig que diumenge l’equip inicia un nou campionat. Com sempre, el navarrès netejant la ment i deslliurant de pressió a la plantilla.

Dues de les noves incorporacions durant aquest curt mercat de fitxatges de moment, han estat la de Thioune i la cessió de Pipa procedent de l’Espanyol. El senegalès encara no compta amb la fitxa, tot i que podria resoldre’s aquest divendres, i Enrique assegura que a ningú li hauria d’estranyar si no és titular.

L’altre component és el lateral Pipa. Sense ritme competitiu, però sí físic, l’ex blanc-i-blau pot competir ja d’inici diumenge.

Un altre dels desitjos a la carta dels Reis Mags d’Orient del navarrès són les fitxes del filial. De moment, el club no n’ha tramitat cap, a l’espera de les sortides i de completar les lliures amb nous fitxatges. En parla el navarrès.

Pel que fa a les baixes pel diumenge, Enrique Martín té els dubtes de Rocha, Tete Morente, Omar Perdomo, Albentosa, Josua Mejías i Ramiro Guerra.

PUBLICITAT