Home Cròniques Esports Enrique Martín: “Ens juguem pràcticament la categoria a Elche”

Enrique Martín: “Ens juguem pràcticament la categoria a Elche”

Compartir
PUBLICITAT

El mercat de fitxatges no distraurà a Enrique Martín ni per un moment. El tècnic navarrès del Nàstic de Tarragona vol ser pràctic i té clar que els integrants de la plantilla que no vulguin sumar-se a la causa de la permanència tenen la porta oberta.

Ni Albentosa, ni sigui que sigui, preocupen al tècnic del Nàstic, que assegura tenir suficients recursos per suplir a qui sigui. Més enllà de les sortides, Enrique Martín també ha valorat l’arribada de Villanueva. Despreocupat pels fitxatges, el navarrès diu que ningú té el lloc garantit, qui vingui, haurà de lluitar amb una plantilla on molts jugadors s’han guanyat la titularitat.

El navarrès llença un missatge a les possibles noves incorporacions. Parlant del central veneçolà, el tècnic grana ja ha confirmat que ell vol que actuï com a central i no com a lateral esquerra com ho ha fet amb el Reus en alguns partits d’aquesta campanya.

Per últim, el rival i el partit de diumenge, Enrique sap que al Martínez Valero suposa una altra final i part de la permanència tot i estar encara tancant la primera volta.

Pel que fa a les baixes pel partit, tenint en compte les lesions de Sebas Coris i Ramiro Guerra, alguns jugadors arrosseguen molèsties, però no perillen pel partit de diumenge.

PUBLICITAT