Home Cròniques Esports Enrique Martín: “Lluitarem a mort aquest final de lliga”

Enrique Martín: “Lluitarem a mort aquest final de lliga”

Compartir
PUBLICITAT

Més vius que mai. Aquesta és la sensació que es respira al Nou Estadi després de la victòria del passat cap de setmana del conjunt d’Enrique Martín. Els granes només han necessitat una victòria per despertar el que feia setmanes es preveia. La millora ha tingut premi. La feina però, no acaba aquí i el Tartiere tornarà a ser una nova prova de foc.

Guanyar? Doncs així ho ha definit el navarrès.

La il·lusió de tota la plantilla és ben diferent després d’aquestes setmanes de consolidació i del triomf. Pas a pas, els d’Enrique Martín estan més convençuts que mai del que poden arribar a aconseguir. La salvació, un objectiu pel qual lluitar a mort.

El rival tornarà a ser dels exigents i la plaça, de les més complicades de Segona. Tartiere, Anquela i Oviedo suposen una combinació letal que pocs han aconseguit superar. L’aspiració dels asturians és consolidar-se a la zona alta i somiar en un playoff o un ascens, la dinàmica de tres partits sense guanyar i una derrota, llosa amb la qual volen acabar. Enrique té clar el seu potencial.

Pel que fa a l’equip, mateixes intencions i onze que la setmana passada amb l’únic canvi de Thioune, que no podrà ser-hi per sanció.

PUBLICITAT