Èxit en la 29a Bicicletada Popular amb gairebé 3000 participants

PUBLICITAT

Els carrers de Tarragona han aplegat aquest diumenge gairebé 3000 ciclistes durant la 29a edició de la Bicicletada Popular de la ciutat. Una xifra que permet considerar, un any més, aquest esdeveniment com un èxit absolut.

Concretament, han estat 2.980 ciclistes inscrits els que s’han donat cita el matí d’aquest diumenge a l’avinguda Ramon i Cajal, punt de sortida de la Bicicletada. El pilot de ciclistes ha completat un recorregut de 17 km, en la versió popular, i de 3,7 km, en el circuit infantil.

Els recorreguts d’ambdues proves han acabat al Parc de la Ciutat, on un cop finalitzada la bicicletada, grans i petits han compartit l’estrena de la Festa de la bicicleta. La primera edició d’aquesta ha ofert un seguit d’activitats i serveis per a tota la família. També ha comptat amb diversos estands dels principals col·laboradors de la Bicicletada, així com amb serveis com són el punt de rehidratació habilitat per Ematsa o el taller de reparació de bicicletes, entre d’altres.

Cada participant ha rebut un bidó de ciclista com a obsequi commemoratiu d’aquesta edició. A més, molts d’aquests bidons contenien algun dels 40 premis lliurats per l’organització. Finalment,  han estat sortejades quatre bicicletes i quatre mallots (Volta Catalunya, Vuelta a España, Giro d’Itàlia i Tour de France) entre tots els participants prèviament inscrits

Una iniciativa organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, amb la col·laboració de Repsol, BASF, Klever i Òptiques Teixidó.

PUBLICITAT