Home Cròniques Ferrando decideix fer un “stop” i no anar a les llistes del...

Ferrando decideix fer un “stop” i no anar a les llistes del PSC

Compartir
PUBLICITAT

Elvira Ferrando, Consellera de Comerç i 7a Tinent d’Alcalde, ha anunciat que tot i la insistència de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, no es tornarà a presentar a les seves llistes. Ferrando ha assegurat que després de “43 anys de plena activitat laboral ha decidit fer un stop”.

La Consellera de Comerç ha valorat molt positivament la seva gestió al capdavant de la seva regidoria considerant que ha fet una gestió “eficaç i eficient”. A més també pensa que ha fet aportacions positives des de la reobertura del Mercat Central passant per la recuperació de la plaça Corsini i fins al Carilló. Amb tot plegat ha dit que la seva intenció ha sigut “sumar esforços pel bé comú”.

Per la seva banda l’alcalde de la ciutat li ha volgut agrair tota la feina que ha fet durant aquest mandat i ha assegurat que “era la millor regidora que podia tenir al costat”.

La Consellera també ha agraït el suport a la seva família i ha explicat que ara vol dedicar el seu temps en altres coses. A més no descarta tornar a qualsevol activitat.

PUBLICITAT