Home Cròniques Esports Gordillo: “Falta un resultat positiu perquè canviï la dinàmica”

Gordillo: “Falta un resultat positiu perquè canviï la dinàmica”

Compartir
PUBLICITAT

Res apel·la al positivisme a can Nàstic de Tarragona on tot són inputs negatius des de l’inici de lliga i de competició de l’equip. Lesions, contratemps, mals resultats i un entorn desesperat pel qual està demostrant l’equip.

Cada prèvia de divendres està suposant un suplici per extreure alguna llum d’esperança i ho està sent per José Antonio Gordillo, que sempre deixant fora les excuses, no troba explicacions possibles al que li passa a l’equip més enllà d’esperar que abans que la impaciència s’apoderi de tothom, arribi un triomf.

De fet, abans de rebre l’Osasuna, Gordillo té clar que falta un resultat positiu, un triomf que canviï l’entorn negatiu que s’està vivint a la ciutat vers l’equip.

Sense acabar-ho de dir, Gordillo manté la confiança del Consell d’Administració i del club per seguir al capdavant. Ell sap que al futbol les coses poden canviar ràpidament, però coneix el que pensen els que en el seu moment el van venir a buscar.

Pel que fa al partit de dissabte, l’Osasuna, el Nàstic es trobarà un equip que ve de sumar una derrota a la Copa, però de despertar en lliga davant l’Almería. Els de Jagoba Arrasate volen enlairar el vol a Tarragona. Això ha dit l’andalús.

Ramiro Guerra, Javi Jiménez, Josua Mejías o Manu Barreiro segueixen sent baixes per lesió, amb César Arzo. El tècnic no ha volgut desvetllar si recuperen o no algú pel partit de dissabte.

PUBLICITAT