Home Podcast Inaugurat oficialment l’estadi d’atletisme de Campclar

Inaugurat oficialment l’estadi d’atletisme de Campclar

Compartir
PUBLICITAT

Noves inauguracions amb motiu dels Jocs Mediterranis. Avui és el torn de l’estadi d’Atlestisme de l’Anella Mediterrania. Amb un pressupost de 2,6 milions d’euros, que ha aportat el Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona, s’ha remodelat  de forma integral la pista, les graderies i els serveis auxiliars, com els vestuaris, el magatzem o la il·luminació.

Escolta-ho.

Pau Ricomà alcaldabler per a les eleccions municipals del 2019

Pau Ricomà ha estat escollit un cop més com a alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya per les eleccions municipals del 2019. En concret Ricomà ha rebut el suport del 97% de la militància republicana de la ciutat.

Escolta-ho.

Tret de sortida al Festival JaVeus

El Festival JaVeus dóna el tret de sortida a Tarragona des d’aquest dissabte i fins al 19 de maig, amb un cap de setmana amb dos espectacles de renom. El primer de tots, el de Harrison Ford Fiesta que presentarà el seu treball ‘La Fête’. El segon, el de Donallop, que farà el mateix amb el seu segon disc d’estudi, ‘Misteris de sa vida’.

Escolta-ho.

El Nàstic vol sumar 3 punts més al Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona rep el Valladolid al Nou Estadi aquest diumenge. Els granes volen sumar tres punts a casa on els ha costat tan guanyar aquesta temporada. Podreu escoltar la retransmissió del partit a través de la nostra web www.rctgn.cat.

Escolta-ho.

PUBLICITAT