Home Portada Inauguren la Pista d’Atletisme dels Jocs Mediterranis

Inauguren la Pista d’Atletisme dels Jocs Mediterranis

Compartir
PUBLICITAT
Noves inauguracions en motiu dels Jocs Mediterranis. Avui és el torn de l’estadi d’Atlestisme de l’Anella Mediterrania. Amb un pressupost de 2,6 milions d’euros, que ha aportat el Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona, s0ha remodelat  de forma integral la pista, les graderies i els serveis auxiliars, com els vestuaris, el magatzem o la il·luminació. també s’ha construit una pista coberta, de 80 metres, sota la tribuna principal.

L’amfiteatre pateix per les esquerdes

A l’Amfiteatre li creixen les esquerdes. La zona, recuperada als anys 70, pateix d’afectacions que han anat augmentant. L’Ajuntament hi instal·larà una bastida protectora com a màcim dimecres, per protegir la infraestructura i els visitants. Això implica que l’entrada a l’arena estarà prohibida, però que l’entrada serà gratuita. De moment, pel Tàrraco Viva no s’han cancel·lat les actuacions, i s’instal·larà l’estructura tubular de totes maneres. Els estudis de l’estat de la infraestructura han tingut un cost de 50.000 euros.

Entrevista a Inés Solé

Inés Solé, Presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, ha visitat els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona on ha explicat que “queda molta feina per fer en el món casteller, sobretot en matèria de gènere”, i també afegia que “els castellers i castelleres no s’han de conformar amb qualsevol cosa i amb el bon moment que actualment es viu, sinó que s’ha de reciclar, innovar i permetre la introducció de pensaments que expliquin els castells de forma diferent.”

Queixes de mobilitat al Pau Delclòs

L’Unió de Mares i Pares d’Alumnes Escola Pau Delclòs no atura les seves queixes de mobilitat davant de la seva escola. L’escola se situa al carrer Méndez Núñez, un carrer peatonal, però que sovint acull el trànsit de furgonetes de repartiment o altres vehicles. Les famílies asseguren que és perillós pels alumnes a l’hora d’entrar i de sortir de l’escola els vehicles, hi circulen i s’hi aturen de totes maneres.

L’ADT necessita la victòria

L’ADT rep aquest dissabte a partir de les 19 hores al Girona Citylift al pavelló de Riu Clar per seguir lluitant per la permanència. Els gironins són un rival directe i sumen dues victòries més dels tarragonins. Els de Jona Quina necessiten el triomf per eludir els playout, de moment, destí marcat a falta de cinc jornades per rectificar-ho.
PUBLICITAT