Inèdits fora de casa

El Nàstic de Tarragona continua amb l’etiqueta de matagegants després del triomf a Los Cármenes de Granada per la mínima amb el gol d’Omar Perdomo al minut 36 (0-1).

Els granes tornen a sumar lluny de Tarragona, després d’un partit on han sabut aturar les comeses dels rivals. Fins a 26 xuts han provat els d’Oltra per intentar foradar la porteria de Dimitrevski.

Als minuts finals, un penal de Jean Luc assenyalat per Pulido Santana l’ha fallat Machís. Els de Nano Rivas sumen ja 25 punts dels 48 possibles, en una versió inèdita dels granes.

El tècnic de Ciudad Real ha valorat el triomf. El Nàstic se situa ara setzè amb 36 punts a quatre ara de les posicions de descens, tot i que encara manquen equips per jugar en aquesta zona baixa.