Home Cròniques La Comissió Europea distingeix un projecte internacional liderat per la URV

La Comissió Europea distingeix un projecte internacional liderat per la URV

Compartir
PUBLICITAT

Un projecte de docència en igualtat (“Equality training network: EU contributions to gender mainstreaming and citizenship”) liderat per la URV, i que va crear una xarxa d’universitats d’Amèrica Llatina i d’Europa (G-NET) ha estat distingit per la Direcció General d’Educació, Joventut, Esport i Cultura de la Comissió Europea com a “història d’èxit”.

Es tracta d’una distinció que aquesta direcció general atorga als projectes que han destacat pel seu impacte, la contribució a  l’elaboració de polítiques públiques i els resultats innovadors o creatius que poden ser utilitzats per altres institucions.

El projecte ha format més de 4.300 persones sobre integració europea i gènere a través de diversos cursos, continguts i materials docents adreçats a diferents tipus de públic. Les diferents activitats formatives han donat a conèixer l’experiència europea en la implementació de polítiques que promouen la ciutadania inclusiva i desenvolupen la igualtat efectiva entre els ciutadans de la Unió Europea (UE) i la difusió d’aquesta cap als països de l’Amèrica Llatina.

La xarxa Jean Monnet G-NET, liderada per la URV i finançada pel programa Erasmus Plus, es va crear a partir de la idea que les universitats són un fòrum clau per implementar la integració de la perspectiva de gènere a través de l’educació i la formació dels futurs professionals.

PUBLICITAT