Home Cròniques La Crida obre les festes de Santa Tecla

La Crida obre les festes de Santa Tecla

Compartir
PUBLICITAT

Santa Tecla viurà aquest divendres el tret de sortida a nou dies de festa major amb La Crida a la plaça de la Font.

Tot i els actes previs, aquesta és la posada en escena de les festes que s’inicia amb el tradicional toc d’obertura de la Cobla Ministrers del Consell Municipal i on s’homenatjarà al Perpetuador d’aquest any Josep Ramon Tules, Pitu Mosquits, casteller històric de la Colla Xiquets del Serrallo, i als Teclers i Tecleres d’Honor.

A banda de la Crida, nit de festa al Cos del Bou amb Cris&Petes, a la plaça del Rei o la Terrasseta amb Dj Miki Puig, entre molts altres actes.

La plaça Friki, que serà enguany la plaça Corsini, durà propostes internacionals i locals que portaran la màgia, els malabars, el clown i l’humor a peu de carrer.

Les Tecletes, des de la plaça Verdaguer, conviden a la ciutadania a celebrar el seu 10è aniversari amb concerts i activitats familiars. Lu Rois, Lali BeGood i Mareta Bufona formen el cartell de luxe de la festa que es clourà amb Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel que actuaran com a djs sota el nom de VēMō i oferiran un repàs del pop a l’electrònica i de l’indie al mainstream.

I més música a la Capsa de Música amb la semifinal de Sona9 i que finalitzarà amb el concert de Joan Reig. Tot això, en el primer divendres de festa on Tarragona es prepararà per a unes noves festes majors de la ciutat.

Foto: Tarragona.cat

PUBLICITAT