Home Portada La crida protagonitza el nou cartell de Santa Tecla

La crida protagonitza el nou cartell de Santa Tecla

Compartir
PUBLICITAT

Ja s’ha presentat el cartell de les Festes de Santa Tecla, amb la crida de “Visca Santa Tecla” com a protagonista. En aquesta ocasió el dissenyador Edu Polo ha estat l’encarregat de la creació de la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla 2018, protagonitzada per un nen i una nena que es somriuen des de les espatlles d’un adult. Com és habitual, el cartell és la base pels diferents elements del marxandatge oficial, que enguany incorporen el Vano. Els elements estaran a la venda, aproximadament, a partir del dia 10 d’agost.

 

Les obres del tercer fil queden aturades fins octubre

Les obres del tercer fil properes a les zones turístiques es posposaran fins l’octubre. Així ho han acordat els representants del sector turístic de Tarragona i la Càmpings de la Costa Daurada amb ADIF i el sotsdelegat del Govern a Tarragona. Els primers estaven preocupats per les molèsties que les obres poguessin causar al turisme i per això s’ha pactat un calendari comú.

 

Patrocini per una bona causa

Marc Conca, estudiant d’Enginyeria Mecànica a la URV, busca patrocinadors per adequar un vehicle i participar a l’UniRaid 2019 al Marroc. Es tracta d’una aventura que només poden viure estudiants d’entre 18 i 28 anys, en què l’objectiu no és arribar el primer, sinó fer camí i deixar als pobles del desert el màxim de material escolar i esportiu i roba. Forma equip amb Sergi Llussà, estudiant de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

 

El Nàstic prepara la pretemporada

El Nàstic de Tarragona ha reprès l’activitat aquest dilluns. Ho ha fet amb una sessió d’entrenament al Complex Esportiu de Futbol Salou, on a partir de les 18:30 hores hi realitzaran la segona sessió de la jornada. La plantilla grana torna a entrenar-se després de perdre en el segon amistós de pretemporada davant el Peralada per 0 gols a 2, en un matx disputat aquest passat dissabte al mateix Complex Esportiu de Futbol Salou.

PUBLICITAT