La Crònica del Cornellà-Nàstic (2-2)

16896902952_335edd1cb9_z

El Nàstic ha empatat un partit que podia haver guanyat però també podia haver perdut. El punt suposa a l’equip de Vicente Moreno ampliar fins a cinc la distància amb el segon, el Lleida, que perdia a casa contra el Badalona.

El Cornellà-Nàstic va ser boig, amb ocasions pels dos equips, amb bones actuacions dels dos porters i amb detalls que van determinar el resultat final. S’avançava el Nàstic gràcies a Lago Junior en el minut 12 i va poder sentenciar amb clares ocasions de Xisco Muñoz i Marcos que van salvar el porter Toni Doblas. Empatava el Cornellà per culpa d’una errada de Tomeu Nadal, però el porter grana va treure també tres clars gols locals. A la segona part, Álex Gallar aprofitava un rebot de Molina per fer el 2 a 1 i Marcos empatava de cap.

En definitiva un partit boig que el Nàstic va acabar amb superioritat per expulsió del local Israel i aquella estranya sensació de no saber valorar si l’empat és bo o dolent. L’entrenador, Vicente Moreno, també dubtava en la seva reflexió: és bo però sap a poc.

El mig-campista Molina es mostrava més contundent a l’hora de valorar el punt.

I qui li buscava el costat positiu era el davanter Marcos, autor d’un dels gols, però que va tenir ocasions per fer-ne tres més.

A la classificació el Nàstic es manté líder amb cinc punts sobre el segon, Lleida; sis sobre el tercer, Huracán i nou sobre el quart, Hércules. El cinquè, el Reus, està a 11 punts. Diumenge vinent, a les 12h. el Nàstic rep l’Espanyol B al Nou Estadi, mentre els rivals directes tenen els següents partits: At. Balears-Lleida, Huracán-Eldenc i Hércules-Alcoià.