La Crònica del Nàstic 1-At. Balears 1

16416580581_0e6f60ec4b_z

Uns primers minuts brillants no han servit al Nàstic per aconseguir la victòria al Nou Estadi. Una vegada més, dominava i tenia la pilota, però davant l’Atlètic Balears només s’han tingut tres clares ocasions de gol a la primera meitat. A la segona, un voler i no poder, sobretot després del gol rival.

Marcos feia l’1 a 0 amb una gran rematada de cap en el minut 10 i tot feia presagiar un partit plàcid, perquè Marc Martínez amb un llançament de córner directe i Cristóbal amb un 1 contra 1 amb el porter rival podien haver ampliat el marcador. Però aquí s’acabava el bagatge ofensiu. Domini, sense remat. Possessió, sense claredat. A l’inici de la segona part, una errada servia al Balears per empatar el partit. Voler i no poder.

Vicente Moreno estava satisfet amb el joc de l’equip i li sabia greu que no servís per aconseguir la victòria.

Moreno volia extreure el costat positiu de la situació. L’equip es manté en el liderat amb 43 punts, tres més que el segon l’Huracán, cinc més que l’Hércules, proper rival i sis més que el cinquè classificat, l’Hospitalet, a qui li té guanyat el gol average.

L’estadística que segueix sorprenent és la dels números a casa. 12 partits jugats, cinc victòries, sis empats i una derrota. Sorprèn negativament tot i que l’entrenador creu que les coses es fan millor al Nou Estadi que fora de casa.

Prova d’aquestes sensacions de l’entrenador del Nàstic són les paraules de l’entrenador de l’At. Balears, Gustavo Siviero. Elogis pel conjunt grana.

L’empat no és l’únic regust negatiu del partit. Dos jugadors van veure la cinquena groga i no podran estar al Rico Pérez contra l’Hércules, Manolo i Pablo Marí. I dos lesionats, Luismi i Valentín, que veurem si podran estar disponibles. S’afegirien a Jean Luc i Rocha que ja s’han perdut aquesta jornada per lesió.