La Crònica del Nàstic-Espanyol B (1-0)

16778293228_07afa1b79f_z

El Nàstic ha tornat a gestionar un resultat ajustat per emportar-se els tres punts en un partit poc brillant i amb poques ocasions de gol. Després d’aquest tipus de partit, la classificació torna a donar la raó: s’amplia la distància amb el segon a sis punts i el cinquè queda a 14.

Qui millor ha reflexionat sobre el Nàstic, el joc, el partit, l’Espanyol B i les sensacions que deixa l’1 a 0 gràcies a la rematada de Marcos ha estat l’entrenador visitant, Lluís Planagumà. En un minut i sis segons resumia el més important a aquestes alçades de temporada, quan queden només set jornades per tancar la lliga.

A banda del gol de Marcos amb dedicatòria per la penya Nàstic Priorat, una mà salvadora de Reina en els primers instants, els 5.811 aficionats presents al Nou Estadi i la situació a la classificació és difícil treure altres tipus de lectures. Vicente Moreno, l’entrenador del Nàstic, ho assumia també a la sala de premsa.

Això sí, volia remarcar que l’equip sap guanyar els partits de diferents maneres. A la primera volta moltes vegades ho feia oferint espectacle i bon joc, però ara toca fer-ho d’una altra forma.

A la classificació s’ha fet un pas més per aconseguir el campionat. 62 punts, sis més que el segon Huracán i 14 més que el cinquè, el Reus Deportiu. Entremig, el Nàstic li treu vuit al Lleida i 12 a l’Hércules. Moreno tornava a reivindicar el que està fent l’equip.

Vicente Moreno ha fet números per saber on està la xifra que dóna el primer lloc a la classificació?

La pròxima jornada el Nàstic visita la Romareda per jugar contra el Saragossa B dissabte vinent a les 16.30h. Serà baixa per sanció Manolo Martínez.