La Crònica del Vila-real B-Nàstic 2-2

17510452100_09bd25592e_z

Al Mini-Estadi del Vila-real B el Nàstic va recuperar les bones sensacions del campió del grup 3 de Segona B. Tot i l’empat final amb detalls que es poden evitar, l’equip de Vicente Moreno va utilitzar el partit per fer proves de cara a la promoció d’ascens.

El rival es va avançar dues vegades i el Nàstic va saber respondre amb gols de jugadors que seran importants com Giner (que feia el primer gol de la temporada) i Azkorra. A l’onze inicial vuit teòrics titulars de l’eliminatòria decisiva per pujar, mentre l’entrenador, Vicente Moreno, reconeixia que havia tret conclusions positives.

Amb l’empat a dos a Vila-real el Nàstic tanca la lliga amb 73 punts, convertint-se en el segon millor equip de la història del club a la categoria. El millor continuarà sent el de la 96-97 amb 75 punts.

L’entrenador del Nàstic confessava que hi havia ganes a la plantilla que passessin aquests tres últims partits on no hi ha via res en joc i on l’equip ha aprofitat per destensionar-se.

De cara a la promoció només hi haurà una baixa, de la Gerard Valentín per lesió que no arribarà a temps per integrar-se a les convocatòries. Com arriba l’equip a la promoció d’ascens? Està al 100%?

Els jugadors més utilitzats a la lliga han estat Manolo Reina i Pablo Marí, que han jugat 35 partits, els 35 de titulars. El porter ha acumulat 3.150 minuts i el defensa central 3.066. A banda d’ells dos, sis més han superat els 2.000 minuts i els 30 partits jugats: Xisco Campos, Mossa, Rocha, Lago Junior, Rayco i Marcos.
Per aquí podria anar l’onze inicial teòric de la promoció d’ascens, on es podrien afegir Molina, Manolo i Luismi, però també tenen opcions jugadors com Marc Martínez, Cristóbal o Giner que han sovintejat les titularitats.