Home Portada La Diputació reparteix 12 milions d’euros a 100 municipis

La Diputació reparteix 12 milions d’euros a 100 municipis

Compartir
camp de tarragona
PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona invertirà quasi 12 milions d’euros a prop d’un centenar de municipis del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Forma part de la primera fase del Pla d’Acció Municipal de 2018 i les localitats podran dedicar-los a subvencionar les inversions o a la despesa corrent. Es calcula que 200 actuacions es beneficiaran d’uns 8 milions d’euros i els restant a la despesa corrent.

El comerç urbà tarragoní, a debat

El futur del comerç urbà de Tarragona entra a debat amb la primera jornada tècnica de la ciutat, el proper 19 de juny. Els assistents reflexionaran sobre com adaptar el comerç a les noves formes de consum, com incrementar la rendibilitat o els models de franquícia. Tindran lloc al Seminari, de les 16 a les 20.30 hores

El 72% dels pisos turístics a Tarragona són legals

L’Ajuntament de Tarragona ha presentat l’estudi Diagnosi de l’habitatge d’ús turístic a Tarragona. Segons ha explicat la Consellera de Turisme, Immaculada Rodríguez“Tarragona està lluny de tenir un problema de saturació d’habitatges turístics.”

Escolta-ho.

Uns 140 joves d’arreu del món seran voluntaris dels Jocs

Uns 140 joves de 25 països diferents participaran com a voluntaris als Jocs Mediterranisde Tarragona. Entre ells n’hi ha 9 de refugiats que també formaran part de l’equip durant els dies de competicions.

Escolta-ho.

El Nàstic perd un altre capità

L’operació sortida a can Nàstic de Tarragona no s’atura i després de la marxa de Xavi Molina i les cessions finalitzades de Julio Pleguezuelo i Álvaro Vázquez, el següent en fer les maletes ha estat Sergio Tejera.

El migcampista de Barcelona completa una etapa al club de tres temporades, on ha disputat 101 partits, 8.090 minuts, aportant 6 gols i 10 assistències.

Escolta-ho

PUBLICITAT