Home Cròniques La Part Alta espera la Mare de Déu de la Soledat

La Part Alta espera la Mare de Déu de la Soledat

Compartir
PUBLICITAT

La Setmana Santa tarragonina continua aquest dissabte. Després de viure la  processó de Divendres Sant del Sant Enterrament, la Part Alta rebrà la Processó de la Mare de Déu de la Soledat, un altre dels actes destacats a la ciutat durant aquesta festivitat.

Una processó organitzada per la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, amb l’exercici de la Corona Dolorosa.

L’hora de partida prevista és a les 18h, i la processó sortirà des de Plaça del Rei. L’itinerari seguirà fins a arribar a la Catedral i retornarà a l’emplaçament inicial passant pel recorregut marcat, recorrent la Part Alta de la ciutat.

D’aquesta manera, a la tarda d’aquest dissabte serà el torn d’un dels actes més solemnes de les festes de Setmana Santa. Al vespre, a partir de les 22h, tindrà lloc la Vetlla Pasqual a la Catedral, oficiada per Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe de Tarragona.

Itinerari Processó de la Mare de Déu de la Soledat

Itinerari: Plaça del Rei, carrer La Nau, Carrer Major, carrer de la Merceria, Pare Iglesias, Pla de la Seu, Catedral, Pla de la Seu, Pare Iglesias, carrer de la Merceria, carrer Major, Baixada de la Misericòrdia, Cos del Bou, Baixada de la Peixateria, plaça del Rei.

PUBLICITAT