Home Cròniques Esports La Pobla visita l’Europa buscant els llocs de playoff

La Pobla visita l’Europa buscant els llocs de playoff

Compartir
PUBLICITAT

La Pobla de Mafumet visita l’Europa aquest dijous dia 1 de novembre a les 12h del migdia. Aprofitant el dia festiu s’hi disputarà una jornada, la 13, del grup 5 de la Tercera Divisió.

El filial del Nàstic arriba a l’enfrontament després d’una important victòria en la jornada anterior, la del passat dissabte per 2 gols a 0 davant la Unió Atlètica Horta, amb els gols de Sergi Cardona i Sergi Montero. L’equip suma 18 punts i és el 6è classificat, a només dos llocs i dos punts del playoff d’ascens.

Tot i això, serà un partit complicat, perquè l’Europa també arriba en un gran moment, després de sumar tres jornades sense perdre i amb una victòria de prestigi el passat cap de setmana al camp de l’Ascó, per 2 gols a 3. Els barcelonins són ara mateix 11ns classificats, però amb 16 punts, a dos de la Pobla.

El tècnic dels tarragonins, Albert Gallego, parla de la dificultat del partit i del mateix rival. El matx pot suposar un punt d’inflexió important per qui en surti vencedor, tant moralment com en l’apartat de punts.

PUBLICITAT