Home La Transmissió del Nàstic La Transmissió: Nàstic – Albacete

La Transmissió: Nàstic – Albacete

Compartir
PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

És una realitat que les bales a la recambra per una miraculosa salvació del Nàstic de Tarragona s’estan acabant. De fet, els més optimistes creuen que Albacete, aquest dissabte (20 hores), és un dels últims trens.

El tècnic dels tarragonins Enrique Martín té clar que el paper de l’equip fet fins ara no val per a res, els punts són fastigosos diu, però segueix creient que el premi arribarà.

De fet, en aquesta línia, el mateix navarrès assegura que la salvació aquest any estrenyerà els punts respecte anys anteriors. Si normalment són 50 punts, Enrique creu que amb menys els equips de la part baixa podran assolir la desitjada permanència.

Més enllà dels punts, dissabte visita Tarragona l’Albacete de Ramis, un equip intens, que juga i molt bé a futbol i que té una plantilla nom per nom envejable. S’hi pot fer alguna cosa? Doncs el navarrès assegura que s’haurà de ser molt intens.

Pel que fa a les baixes, poques, més enllà de Javi Màrquez i Sebas Coris, lesionats, el Nàstic recupera bona part de la seva plantilla. Això sí, el navarrès haurà de suar de valent per completar la convocatòria per aquest dissabte i descartar un gruix important d’efectius.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT