Home La Transmissió del Nàstic La Transmissió: Nàstic – Tenerife

La Transmissió: Nàstic – Tenerife

Compartir
PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona. Encetem les transmissions amb el partit corresponent a la primera jornada contra el CD Tenerife de Joseba Etxeberria i un vell conegut, José Naranjo.

La prèvia

La prèvia del Nàstic de Tarragona davant el Tenerife d’aquest pròxim dilluns ha estat precedida per les possibles sortides i arribades a l’equip en aquest mercat d’estiu.

L’últim en marxar ha estat Maikel Mesa, de fet, el jugador s’ha acomiadat aquest divendres dels seus companys un cop baixaven de l’autobús arribats de l’entrenament del CAR de Sant Cugat.

El seu destí, probablement Las Palmas, tot i que encara no hi ha res confirmat. Qui ha parlat a la sala de premsa ha estat Gordillo, entrenador del Nàstic, que tampoc sabia quin és el destí del jugador.

Gordillo, centrat en el Tenerife, ha valorat quin Nàstic vol veure dilluns al Nou Estadi, un equip competitiu i compacte sobre el terreny de joc. Quin Tenerife es trobarà el conjunt grana?, ho ha explicat el tècnic grana, que assegura que els d’Etxeberria venen amb una plantilla de gran qualitat i les idees clares.

Javi Jiménez i Abraham Minero seran dues de les baixes confirmades pel partit, tot i que Gordillo ha assegurat que n’hi ha d’altres amb molèsties que són dubte fins a l’últim moment.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

 

PUBLICITAT