Home Cròniques La URV ultima un nou protocol contra la violència masclista

La URV ultima un nou protocol contra la violència masclista

Compartir
PUBLICITAT

Es tracta d’una petició expressa dels estudiants de la universitat per tal que el document passi de limitar-se al personal administratiu i docent a obrir-se als alumnes. El nou protocol que es podrà activar per alumnes i professors i permetrà plantejar denúncies quan l’assetjament o conductes es reprodueixen entre el col·lectiu d’estudiants.
La URV es troba en plena elaboració i definició dels eixos principals del protocol. Un treball elaborat conjuntament amb estudiants voluntaris, la directora de l’Observatori d’igualtat i diversos membres de l’equip de direcció de la universitat. Escoltem Laura Roman, responsable d’Igualtat de la URV

Roman considera que l’educació és clau per modificar les conductes masclistes i destaca que els joves d’avui tenen una mirada de gènere que fa detectar amb més facilitat situacions que fins ara no eren valorades com a masclistes.

Roman també destaca que el nou protocol és fruit de la voluntat d’ampliar l’abast de resposta i fer un pas endavant en situacions preventives.

La reforma del protocol ja està aprovada i s’espera que estigui llest en qüestió de dos mesos.

PUBLICITAT