Home Cròniques L’empoderament de la dona, plasmat a l’Espai Jove Kesse

L’empoderament de la dona, plasmat a l’Espai Jove Kesse

Compartir
PUBLICITAT

El col·lectiu de dissenyadores valencianes Cachetejack ha finalitzat un mural de més de 400m2 a la façana de l’interior de l’Espai Jove Kesse. L’obra de Núria Bellver i Raquel Fanjul mostra un noia que escala per superar reptes i lluitar contra els estereotips i la violència de gènere.

La imatge s’ha plasmat al mur del 5 al 12 d’abril i tota la proposta ha girat al voltant de l’empoderament femení, reivindicant nous models no normatius per a les dones joves.

Aquesta obra de grans dimensions s’afegeix a la galeria mundial d’aquest tàndem artístic que es pot veure a festivals com l’Asalto de Zaragoza, Poliniza de València i a campanyes publicitàries a The New York Times, The New Yorker o el The Telegraph, entre d’altres.

Paral·lelament la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, ha seleccionat ja els nou artistes que participaran a les intervencions artístiques Ciutat Transformadora, en el marc del projecte Murs que Parlen.

L’objectiu és promoure les manifestacions d’art urbà a través de la concessió i promoció de vuit creacions dirigides a artistes locals i nacionals, a banda del mural de grans dimensions a l’Espai Jove Kesse.

PUBLICITAT