Repsol i les acrobàcies dels seus pilots omplen el cel tarragoní

PUBLICITAT

Milers de persones s’han reunit a la façana marítima de la ciutat per observar l’exhibició aèria duta a terme pels pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, que han volat per setè any consecutiu sobre el litoral tarragoní.

Un espectacle únic que ja s’ha consolidat a la ciutat. Amb la Mediterrània de fons, els tarragonins han tingut el privilegi de poder gaudir dels millors pilots del món que, cada any, omplen de color i emoció el cel tarragoní.

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, que compten amb un gran prestigi mundial, han exhibit tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de caigudes en picat, loopings i encreuaments, figures i acrobàcies de gran dificultat a una velocitat màxima de 380 km/h amb uns avions propulsats per 400 cavalls de potència.

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol es troben entre l’elit mundial. Després d’una dècada de trajectòria com a equip, avui són una formació molt coneguda arreu del món i, actualment, l’única formació de Sukhoi en actiu.

L’espectacle ha comptat, un any més, amb l’organització de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta exhibició de vol acrobàtic arriba com a avantsala de la Bicicletada popular de Tarragona que enguany arriba a la seva 29a edició i tindrà lloc aquest diumenge a les 10h.

 

PUBLICITAT