Home Cròniques L’oposició tarragonina valora la postura catalanista de Castillo

L’oposició tarragonina valora la postura catalanista de Castillo

Compartir
PUBLICITAT

La postura i discurs del diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Carles Castillo, no deixa indiferent a ningú, ni als components del seu mateix partit, ni als companys polítics d’altres formacions.

Castillo va respondre diverses qüestions al programa Tribuna Tarragona de Ricard Lahoz, sobre l’empresonament dels dirigents polítics independentistes o la postura rígida del seu partit vers aquests fets.

Des de Tarragona, diversos companys polítics han valorat aquest posicionament, allunyat del que el PSOE o PSC presenta al Parlament de Catalunya o Congrés. Pau Ricomà, portaveu d’ERC, assegura que la seva actitud hauria de ser més comú i normal.

Des de la CUP, la portaveu Laia Estrada, ha explicat que no té cap sentit que Castillo demani això i continuï en aquesta formació.

Des del PDCAT, el portaveu Dídac Nadal, va més enllà, i inclús demana al batlle Josep Fèlix Ballesteros que tingui major sensibilitat i lideri el canvi de mentalitat del partit.

D’altra banda, el Partit Popular no ha volgut valorar-ne les declaracions, de la mateixa manera que Ciutadans tampoc n’ha volgut fet de declaracions personals d’un diputat.

L’entrevista sencera és pot escoltar a rctgn.cat.

PUBLICITAT