Home JJMM Lydia Valentín participarà als Jocs Mediterranis

Lydia Valentín participarà als Jocs Mediterranis

Compartir
PUBLICITAT

Cada cop queda menys perquè arribin els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Per això ja es van coneixent alguns dels esportistes que participaran en les diferents competicions. La darrera en confirmar la seva presència ha estat Lydia Valentín, flamant campiona d’Europa d’Halterofília.

Les entrades dels Jocs Mediterranis no tenen una data exacta per sortir a la venda. No obstant això, l’organització ha assegurat que fixaran preus populars perquè estiguin a l’abast de tothom.

L’organització dels Jocs Mediterranis necessita un altra piscina de 50 metres perquè els esportistes puguin entrenar-se de cara a la competició. De moment, no ha tingut sort.

Falten poc més de 80 dies perquè comencin els Jocs i encara es desconeix el Pla Director de Seguretat que els cossos de seguretat posaran al servei de l’esdeveniment.

Com cada setmana, acabarem amb un apunt dels voluntaris. Les formacions específiques segueixen endavant i aquesta setmana s’estan realitzant diferents sessions dedicades a les competicions i al servei de cara al públic i els esportistes.

PUBLICITAT