Home Portada Malestar pel trasllat dels marxants

Malestar pel trasllat dels marxants

Compartir
PUBLICITAT

Els marxants del mercadet dels dimarts i dijous es traslladen avui definitivament a la plaça Corsini, en motiu del pla de retornar-los a la seva ubicació habitual. Aquesta decisió no ha agradat a molts dels marxants, que consideren que la rambla Nova una molt bona localització. Palrem amb un dels paradistes, Manuel Borja.

Posposades algunes obres del tercer fil

Les obres del tercer fil properes a les zones turístiques es posposaran fins l’octubre. Així ho han acordat els representants del sector turístic de Tarraona i la Càmpings de la Costa Daurada amb ADIF i el sotsdelegat del Govern a Tarragona. Els primers estaven preocupats per les molèsties que les obres poguessin causar al turisme i per això s’ha pactat un calendari comú.

Enderroquen l’antic transformador de Torreforta

L’antic transformador de Torreforta ja s’ha enderrocat, després de solucionar els problemes tècnics que impedien l’obra. Des de fa una semana l’electricitat ja passa per un nou transformador, i l’últim pas era l’enderrocament d’aquest edifici. Els veïns feia temps que demanaven l’enderroc, i amb l’ampliació del pati de l’escola s’ha pogut dur a terme.

Reformes al local de l’Associació de Veïns de la Floresta

Aquest dilluns s’han iniciat les obres d’arranjament del local social de l’Associació de Veïns de La Floresta. Les actuacions es divideixen en dues fases. En la primera s’arranja la coberta de l’edifici, netejant-la amb una màquina d’alta pressió i impermeabilitzant-la per eliminar els problemes de goteres existents. Al mes d’agost es durà a terme la segona a l’interior de l’edifici. La inversió total de les actuacions és de 9.000 euros.

PUBLICITAT