#MenjarDurantElCancer | Cap.11 – Recepta: Daus de peix adobat i fregit

‘Què i com menjar durant el càncer’ és un seguit de pautes d’alimentació, entre consells, receptes i testimonis, que us oferim de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

El 10è capítol és una càpsula amb recepta de daus de peix adobat i fregit indicada per a la disgèusia, és a dir, per atenuar la distorsió del sentit del gust, durant el tractament del càncer. Elaborada per la Fundació Alícia. La recepta va acompanyada amb les recomanacions d’una dietista-nutricionista de l’Institut Català d’Oncologia.

Continguts produïts per la Xarxa Audiovisual Local(XAL)i que ha comptat amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). Continguts que també podreu trobar a la web menjardurantelcancer.cat.

PUBLICITAT