#MenjarDurantElCancer | Cap.14 – Recepta: Mousse de carbassó

‘Què i com menjar durant el càncer’ és un seguit de pautes d’alimentació, entre consells, receptes i testimonis, que us oferim de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

El 14è capítol és una càpsula amb recepta de mousse de carbassó indicada per alleugerir la mucositis, és a dir, per a la inflamació de la mucosa de la boca durant el tractament del càncer. Elaborada per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. La recepta va acompanyada amb les recomanacions d’una dietista-nutricionista de l’Institut Català d’Oncologia.

Continguts produïts per la Xarxa Audiovisual Local(XAL)i que ha comptat amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). Continguts que també podreu trobar a la web menjardurantelcancer.cat.

PUBLICITAT