Home Cròniques Més de 120 persones netegen el Bosc de la Marquesa

Més de 120 persones netegen el Bosc de la Marquesa

Compartir
Font: Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

Més de 120 persones voluntàries han participat aquest diumenge en la neteja del Bosc de la Marquesa de Tarragona en una iniciativa promoguda i organitzada per  la cadena de supermercats Plusfresc i l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat.

L’origen de l’activitat té lloc en l’àrea de Recursos Humans de Plusfresc que ha dissenyat un pla de voluntariat per millorar el benestar del seu personal gaudint d’una jornada conjunta i contribuint, a la vegada, en la preservació del medi ambient i de l’entorn natural. Per aquest motiu, la major part dels voluntaris són treballadors de la cadena de supermercats, arribats des de diferents punts del territori català.

D’altra banda, l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat s’ha sumat a la iniciativa en el marc de la Setmana de la Natura i del Dia Mundial del Medi Ambient. Un projecte que suposa reforçar el seu compromís amb la cura de l’entorn natural en què estan ubicades les seves instal·lacions.

L’activitat ha constat de dues etapes: primer, s’han dut a terme les tasques conjuntes de neteja del bosc i, posteriorment, ha tingut lloc l’actuació d’una batucada i totes les persones voluntàries s’han traslladat a les instal·lacions del Càmping Las Palmeras on han gaudit d’un dinar.

PUBLICITAT