Home Cròniques Esports Nano Rivas: “No haurem d’esperar a l’última jornada per salvar-nos”

Nano Rivas: “No haurem d’esperar a l’última jornada per salvar-nos”

Compartir
PUBLICITAT

Abans de posar rumb a Granada, el Nàstic de Tarragona ha completat l’última sessió al Nou Estadi per preparar el xoc exigent a Los Cármenes.

Tot i la situació dels granes, l’enfrontament és atípic, el millor visitant de la categoria visitarà un dels millors locals.

La roda de premsa de Nano Rivas d’aquest divendres ha estat tensa, per la situació de l’equip i per l’ambient d’aquestes últimes setmanes.

El tècnic de Ciudad Real ha demanat calma i tranquil·litat, per donar suport a un grup de jugadors que assegura que salvaran a l’equip abans de l’última jornada.

Fent referència al rival, Nano Rivas ha valorat el sistema que utilitzarà davant el conjunt d’Oltra i com jugarà l’equip.

De fet, se li ha preguntat per si els granes repetirien el sistema utilitzat a Albacete. Això ha dit. La setmana ha estat tranquil·la i de fet Nano, ja ha avançat que Javi Márquez podrà entrar en convocatòria. L’altra incògnita que ha deixat, és Álvaro Vázquez, que segons ha explicat, té opcions de viatjar amb l’equip.

De la resta, Nano Rivas no podrà comptar amb Djetei ni Dumitru de moment, a banda de Sergio Tejera que es perdrà el partit per sanció.

PUBLICITAT