“El nostre objectiu és portar la nostra universitat a la màxima excel·lència”

PUBLICITAT

Maria José Figueras ha estat escollida com a nova rectora de la Universitat Rovira i Virigili, amb 4.415,77 vots ponderats el 51,21%. És investigadora del Departament de Ciències Mèdiques de la URV, y embaixadora estatal de la Societat Americana de Microbiología. Figueras ha felicitat l’antic equip i ha explicat la seva línia de treball.

 

La imaginada se celebrarà a l’agost

La imaginada d’enguny es realitzarà entre el 10 i el 15 d’agost, organitzada per joves voluntaris de la ciutat. Al llarg dels sis dies es realitzaran 100 actes gratuïts per públics diversos. Es tracta d’un festival que vol promocionar un model social i cultural diferents, i una proposta econòmica basada en l’intercanvi, la participació i l’autogestió.

 

Eliminar barreres arquitectòniques

Esquerra Repúblicana demana que el cementiri compti amb un pla d’accessibilitat. Asseguren que hi ha unes barreres arquitectòniques que impedeixen l’accés còmodament a l’espai. Per exemple, critiquen l’existència d’un esglaó just a la porta que impedeix l’entrada de cadires de rodes.

 

Els premis literaris a Lletraferits

Aquesta setmana, nova edició del programa literari Lletraferits. Parlem amb la guanyadora del premi de Narrativa Curta Tinet i el guanyador del Pin i Soler, a novel·la. Aquest és Marc Capdevila, que ha estat premiat per “L’observador de núvols”, una novel·la que reinventa la figura del jove descarrilat, antipàtic i prepotent. El Lletraferits d’aquesta quinzena es pot escoltar a la nostra web, rctgn.cat
Comunió de l’afició i unió de tot el Nàstic de Tarragona. Això és el que han volgut escenificar els capitans del club aquest dimarts al Nou Estadi. La situació és dramàtica i els quatre capitans, Molina, Barreiro, Muñiz i Tejera, han donat la cara per mostrar que dissabte l’equip se la juga davant la Cultural Leonesa. Xavi Molina, primer capità del Nàstic, ha exposat que la plantilla és conscient de la situació i ha demanat que l’afició els ajudi.
PUBLICITAT