Nou anys després de la inauguració de l’estació del Camp, Tarragona reclama tenir el TGV al centre de la Ciutat

PUBLICITAT

avetarragona01-400x289

Tarragona, Reus i Vilafranca del Penedès aniràn de la mà de la Generalitat per a demanar al Ministerio de Fomento que posi en marxes la connexió entre Tarragona i el Penedès, a la Granada, per poder portar l’Alta Velocitat a les estacions urbanes tarragonines.

La portaveu del Govern municipal, Begoña Floria, assegura que la unitat del Territori ha de servir perquè el Ministeri de Foment reaccioni i vegi que poder tirar endavant la connexió d’ample europeu amb Barcelona ha de ser una prioritat.

Floria ha parlat de gran oportunitat per poder connectar les dues àrees metropolitanes més grans del país

La mateixa Begoña Floria ha remarcat també que Tarragona segueix sent l’única capital catalana no connectada amb Barcelona amb Alta Velocitat.

Els últims números de l’Atur a Tarragona doblen la mitjana catalana i estatal.

Tot i que la xifra a Tarragona ciutat és una de les millors de les ciutats grans del país, a la demarcació l’Atur ha torna a créixer amb més de 4 punts, fet que fa que Tarragona segueixi a la cua a Catalunya com el territori amb més atur del país.

En total 2.464 persones s’han quedat sense feina a les comarques tarragonines aquest darrer mes.

La Diputació de Tarragona anuncia que augmentarà la seva inversió als municipis en un 20%.

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha fet referència també a la nova llei de transparència que s’hauran d’aplicar a partir d’aquest pròxim 2016.

Ens ho apropa des de la Nova, Josep Cartanyà.

Un Poblet per cert que ha estat acusat via Twitter per la CUP per demanar retirar una estelada que tenen penjada a la finestra del seu despatx al Palau de la Diputació de Tarragona. Segons la CUP, Poblet hauria demanat per carta al seu representant, David Vidal, que es retiri l’estelada perquè la llei no ho permet.

Al Twitter de la CUP a la Diputació de Tarragona @cupdipta la Cup ha penjat els detalls i fins i tot la carta.

En un dia on ens fem ressò del calendari del centre la Muntanyeta que un any més ha involucrat a diferents entitats de la ciutat.

Ens ho explica el Jesús Sarmiento

Els partits tarragonins comencen a fer oficials els seus candidats a les eleccions espanyoles del 20 de desembre.

ERC ha confirmat que Josep Maria Pallàs serà el número 1 al Camp de Tarragona i Podem segons avança el Tarragona21 apostarà per Bea Rivola, Toni Carmona i Yolanda Fernández.

Un grup neoNazi ha amenaçat les últimes hores el consolat del Marroc a Tarragona.

El grup es fa dir DNJ. Ho llegim al Tarragona Diari i va passar de matinada i sense que el consolat en tingués constància. El grup ha penjat les fotografies a les xarxes social com un acte de presència amb frases com “Espanya frontera sud d’Europa, invasió islàmica», «Tarragona per Espanya», «expulsió del moro invasor», «espanyol aturat, immigrant expulsat».

EL TEMPS

El sol dominarà la jornada que quedarà només decorada per algun núvol alt.

Aquest dimecres però deixarà un clar contrast de temperatures entre les nocturnes i les diürnes. Recuperem aquella recomanació de portar jaqueta de bon matí i al migdia poder portar màniga curta.

TEMP MÀXIMA 22 MÍM 10

 

Foto Portada: Avetarragona.com

 

PUBLICITAT