Home Cròniques Oriol Peiró, nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Oriol Peiró, nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Oriol Peiró és el nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona. L’Assemblea General de la colla reunida aquest dissabte a l’Antiga Audiència l’ha elegit com a nou cap de colla dels ratllats. La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat a les eleccions, i ha obtingut el suport majoritari de l’assemblea amb 129 vots a favor, 53 en blanc i 1 nul.

El nou cap de colla dels Xiquets ha explicat quins són els objectius marcats pel futur immediat.

A tot això, els Xiquets començaran els assajos el divendres 1 de març i ho continuaran fent al Pati del Pou de l’Ajuntament. La colla es troba des de l’abril del 2018 sense local social. Peiró assegura que aquest fet té una important afectació sobre l’entitat.

Peiró vesteix la camisa ratllada des de la temporada 2000, i des de llavors ha format part de diversos equips tècnics en diferents càrrecs. Peiró va ser un dels integrants de la junta gestora que es va fer càrrec de l’entitat el tram final de la passada temporada, després de la dimissió de Sergi Feijoo.

En aquella gestora també hi eren els altres tres noms que ara acompanyen Peiró al capdavant del nou equip: Oriol Falguera, que serà el segon cap de colla; Oriol Sánchez, cap de pinyes; i Marta Sancho, cap de canalla.

PUBLICITAT