Els partits constitucionalistes celebren a Tarragona el dia de la Constitució Espanyola

PUBLICITAT

Els partits constitucionalistes han celebrat, aquest dimecres, el dia de la Constitució Espanyola. Ho han fet amb un acte a Bonavista, al Teatre del Centre Cívic, organitzat per Societat Civil Catalana. L’acte ha comptat amb la presència de polítics com Alejandro Fernández (PP), David Pérez (PSC) i Lorena Roldán (Ciutadans).

Aprofitant la jornada, la número 2 de la formació taronja ha destacat que cal reformar la Constitució per millorar la vida de tots els espanyols. Però Roldán ha estat clara dient que no pas per acontentar aquells que volen trencar la llei i acabar amb la convivència, fent clara al·lusió als independentistes.

Mentrestant a la plaça de la Font, el Comitè en Defensa de la República de la ciutat han convocat una concentració en contra de la Constitució, que no els representa. La manifestació també ha servit per rebutjar la decisió de mantenir empresonats Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart. S’hi ha reunit prop d’un centenar de persones. Un dels membres dels CDR de la ciutat, Marc Mestres, ha assegurat que Tarragona sempre ha estat un territori unionista, però que ara comença a mobilitzar-se pel que fa a l’independentisme.

Per acabar, Catalunya en Comú-Podem també ha dut a terme un acte, en el seu cas a Torreforta, a la Rambla de Ponent. Hi ha estat present Ramón Espinar, Secretari General i Senador de Podemos de la Comunitat de Madrid

PUBLICITAT