Altavins dóna la benvinguda a la tardor amb experiències enoturístiques

Altavins proposa tot un ventall de novetats en experiències enoturístiques per a viure durant la tardor, amb l’objectiu de seguir transmetent la cultura vitivinícola i donar a conèixer Altavins i la Denominació d’Origen Terra Alta a tothom que hi participi.

PUBLICITAT

L’activitat “maridatge de vins i formatges” permetrà als visitants aprendre a trobar l’equilibri i harmonia entre dos productes del territori, el vi i els formatges de Làctics Rasquera. Clotxa i trekking entre vinyes és una activitat dedicada als enamorats i enamorades de la terra, i la història que té per explicar-nos. Esmorzar de clotxa, tast de vins entre vinyes, endinsar-nos en les trinxeres que hi ha a la finca i acabar la visita en una visita guiada al celler. És una experiència ‘històric-eno-gastronòmica’ per a gaudir al màxim.

El sopar fi de verema amb el restaurant d’Estrella Michelin l’Antic Molí és l’experiència gastronòmica de referència del calendari de tardor. Aquí es fusionarà l’excel·lència d’una cuina de categoria amb la qualitat del producte Altavins, tot plegat en un entorn immillorable. Pel que fa a l’activitat ‘la verema més dolça’ es tracta d’una experiència per a viure la verema en primera persona i està pensada per a tota la família. Una proposta per a participar en un dels moments més especials del celler: desgranarar raïm, el xafar amb els preus i el preparar per a fermentar.

PUBLICITAT