La rehabilitació del nou centre de La Muntanyeta podria estar el primer trimestre del 2019

Segueixen avançant les obres de l’edifici blanc de Bonavista que ha d’acollir la nova residència per persones amb paràlisi cerebral La Muntanyeta. Es tracta d’una residència amb 60 places concertades i un centre ocupacional de 50. Segons Victòria Pelegrí, gerent de l’entitat, amb aquesta construcció “es donarà resposta a les llistes d’espera” que tenen fa molt de temps i permetrà “tenir uns espais sostenibles.” Es tracta de persones que tenen un gran grau de discapacitat i que l’única opció que tenen és estar en una residència especial.

PUBLICITAT

Pelegrí ha explicat que “l’objectiu és finalitzar les obres el primer trimestre del 2019.” Pel que fa al trasllat els agradaria que fos el darrer trimestre del mateix 2019. Així ho han traslladat a les administracions, ja que depèn en bona part de la Generalitat perquè han de treballar amb el concert. La intenció que tenen des de La Muntanyeta és que l’edifici sigui sostenible i es pugui aconseguir la màxima rendibilitat. A més també s’acollirà una escola d’adults pública, un servei pel barri de Bonavista, donant resposta a una reivindicació del barri, ja que des de fa temps demanava la rehabilitació de l’edifici.

En total compten que tindran 110 usuaris més les seves famílies. També han volgut posar en relleu que l’aportació dels socis és molt important.

Foto: La Muntanyeta

PUBLICITAT