Nàstic: Tocar de peus a terra

El Nàstic de Tarragona ha perdut el primer partit de la temporada davant el Castilla després de sumar de tres en tres les dues darreres jornades.

PUBLICITAT

Tot i la bona imatge de l’equip i el bon joc generat, l’equip rival ha estat més encertat de cara a porteria i amb els dos gols d’Aranda ha aconseguit emportar-se la victòria. Escoltem el tècnic del Nàstic, Raül Agné.

El primer temps ha estat igualat, els dos conjunts volien ser protagonistes i intentaven mantenir la possessió de pilota. Els granes es podrien haver avançat després d’un error del porter madrileny que Fran Carbia aprofitaria per xutar, però finalment la pilota se n’aniria per la linia de fons. Al minut 37, Aranda ha aprofitat una errada en defensa del Nàstic per enviar l’esfèric al fons de la xarxa.

A la segona meitat, el conjunt grana ha sortit més endollat i ha aconseguit empatar el partit després d’un gol olímpic de Bonilla. L’equip local ha sabut reaccionar i un altre gol d’Arada tornava a col·locar el Castilla per davant.

Després del gol, Pol Ballesteros ha estat el jugador més desequilibrant. El de Vilassar de Mar ha tingut dues ocasions clares que finalment ha acabat aturant el porter madrileny.

El divendres vinent el Nàstic rep a l’Alcoyano a les 19 de la tarda on intentarà seguir sumant per mantenir-se a la part alta de la classificació.

PUBLICITAT