El CBT es proclama campió del seu grup a la lliga EBA

El CBT es proclama campió del seu grup de la lliga EBA després de superar l’Anagan Olivar per 76 a 62. El millor jugador del partit va ser Ferran Torres amb 14 punts i 12 rebots amb una valoració de 19, el màxim anotador però de l’equip blau va ser Adrià Duch amb 26 punts.

Els tarragonins van començar el primer parcial molt irregulars i van haver d’aixecar el marcador, ja que va haver un parcial de màxima diferència de 0-7 a favor de l’Olivar. Els aragonesos van estar més encertats i es marxava amb un avantatge de 13 a 17. El segon parcial va tenir la mateixa dinàmica tot i que els tarragonins retallaven punts, l’Olivar mantenia la diferència de cinc punts per 32 a 37. Però a partir d’aquest tercer quart, el conjunt de Berni Álvarez es van endollar i van ser imparables, acabaven d’aixecar cinc punts al final del segon quart i a la fi del tercer quart, l‘avantatge era de 10 punts per sobre a favor del CBT.

Finalment, els aragonesos van voler tornar a disputar-li el partit al CBT, però Ferran Torres encarrilava la victòria final per 76 a 62. El CBT li queda un partit a la lliga EBA i serà contra l’Esparraguera fora de casa.