El millor partit de la temporada sense recompensa

El Nàstic de Tarragona empata a u davant el San Fernando tot i fer un dels millors partits de la temporada.

Els granes han començat la primera meitat molt actius, proposant bon joc i generant ocasions de gol. La més clara ha arribat al minut 32′ quan una rematada de Dani Romera ha sortit fregant la creueta.

A la represa, els tarragonins no han baixat la intensitat i al minut 48, el mateix Romera ha avançat als locals aprofitant una bona centrada de Pedro del Campo de córner. Els locals podrien haver ampliat el marcador des dels 11 metres, però l’àrbitre no l’ha xiulat. Quan semblava que els tres punts es quedaven a Tarragona, Callejón ha aconseguit igualar el marcador. Als últims minuts, el partit s’ha trencat i els dos conjunts han disposat de diverses ocasions.

El capità de l’equip, Joan Oriol, felicitava als companys pel partit que havien fet.

Ara mateix, a l’espera que acabi la jornada, els granes són vuitens amb 49 punts, a només un de l’Alcoyano que és cinquè. Diumenge vinent, a les 19:00h, els tarragonins visitaran al Sabadell amb l’objectiu de consolidar la plaça de play-off.