El Montbus Igualada trenca amb l’hegemonia del CBT

El Montbus Igualada va trencar aquest dissabte amb l’hegemonia del CBT. Els de Berni Álvarez que rebien al tercer classificat arrossegant problemes físics de les últimes setmanes, van poder plantar cara a un Igualada que va començar amb molta intensitat. Així doncs el marcador va estar igualat en tot moment, i els blaus a l’últim quart van aconseguir anar fins a 6 punts per davant.

Però no va poder ser i en els últims minuts de partit la falta d’encert, i l’expulsió de Ferran Torres i Dani Tugores van fer que l’Igualada aconseguís avançar-se en el marcador i emportar-se la victòria (68-73). Berni Álvarez, el tècnic, valorava l’enfrontament.

Tot i la derrota el CBT segueix líder de la categoria, i ara toca refer-se per al proper enfrontament contra el Valls.