El Nàstic de Tarragona respira

Quan més ho necessitava el Nàstic, la victòria ha arribat. Els granes s’han imposat al Real Múrcia per 3-2 tot i haver començat perdent.

Els dos conjunts han començat el partit amb algunes imprecisions. Cap dels dos era capaç de controlar el partit i tenir la possessió de la pilota. Tot i això, al minut 17′, s’ha avançat el conjunt murcià mitjançant Dani Vega després d’una bona jugada col·lectiva. Aquest gol ha fet reaccionar ràpid als tarragonins. Els locals han trenat un bon contraatac que ha agafat desprevingut al conjunt visitant i Guillermo ha empatat el partit.

A la represa, els granes han sortit endollats i amb només cinc minuts han anotat dos gols. El segon ha arribat mitjançant Pablo Fernández que amb un xut potent ha superat el porter. Tres minuts després, el capità del Nàstic, Joan Oriol ha fet el tercer donant aire als tarragonins. La millor notícia, però, ha sigut el gran retorn esperat de Lupu. El nou del Nàstic ha entrat ovacionat pels aficionats i ha disposat de deu minuts per tornar a agafar bones sensacions. En temps afegit, el conjunt visitant ha retallat distància gràcies a un xut imparable d’Arnau Ortiz.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que està molt content per la victòria i que avui l’equip ha fet el millor partit de la temporada.

Amb aquest resultat, els granes s’allunyen de les places de descens i remunten fins a l’onzena posició. Dissabte que ve (19:00 h) els tarragonins visitaran a la Real Sociedad B amb l’objectiu d’encadenar una nova victòria i anar agafant confiança.